Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

#1- Πετυχαίνετε ότι και αν βάζετε στο μυαλό σας, είστε γεννημένοι νικητές. Ωστόσο, επειδή απλώς βιώνετε την επιτυχία δεν σημαίνει ότι πρέπει να καυχιέστε γι αυτή. Ανακαλύψτε την αληθινή αξία του να είστε ταπεινοί και ευγνώμονες για την ζωή.

#2- Χρειάζεται να μάθετε την αξία του να αφήνετε τα παλιά και να προχωράτε. Το να προσκολλάστε στο παρελθόν, είτε σε έναν πρώην σύντροφο, σε μια δουλειά ή σε ένα όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε, θα συνεχίσει μόνο να σας πληγώνει. Δεν μπορείτε να θεραπευθείτε μέχρι να τα αφήσετε.

#3- Αναγνωρίστε πως δεν χρειάζεται να μείνετε σε κάποιο μέρος αν δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Αλλάξτε δουλειά ή μετακομίστε σε μια άλλη πόλη- η αλλαγή είναι συχνά η αρχή για κάτι σπουδαίο.

#4- Είναι σπουδαίο να είστε θαρραλέοι και να έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά είναι επίσης εντάξει να μην είστε πάντα έτσι. Δεν είναι ανάγκη να είστε πάντα οι δυνατοί, επιτρέψτε σε αυτούς που νοιάζονται για σας να σας βοηθούν κατά καιρούς.

#5-Η αγάπη δεν πρόκειται να είναι πάντα στον δρόμο σας. Απλώς επειδή αγαπάτε τον εαυτό σας (και το κάνετε), αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα σας αγαπούν με την ίδια ένταση και αφοσίωση. Δεν θα σας προτιμούν πάντα όλοι.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτέμβριου)

#1- Μάθετε να υπερασπίζεστε και να αναλαμβάνετε ευθύνες για την ζωή σας. Ενώ μπορεί να συναντήσετε εξωτερικές επιρροές, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πως θα αντιδράσετε. Εσείς επιλέγετε το τι σας καταστρέφει και τι σας πυροδοτεί.

#2- Ανακαλύψτε την ομορφιά του να μην σας νοιάζει τίποτα και να μην έχετε τον έλεγχο για τα πάντα κατά καιρούς. Υπάρχει κάτι απίστευτα απελευθερωτικό στο να αφήσετε την ζωή απλώς να συμβεί.

#3- Σταματήστε να μιλάτε για τους στόχους σας και το πώς σχεδιάζετε να τους φτάσετε και εφαρμόστε πραγματικά τα σχέδια σας. Το να τους σχεδιάζετε μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά του επιτεύγματος.

#4- Επαναπρογραμματίστε τους εσωτερικούς διαλόγους σας, σιωπήστε τον εσωτερικό κριτή σας και εξαφανίστε τους αρνητικούς μονολόγους. Αντιθέτως, μετατρέψτε αυτή την φωνή σε μια που σας ενθαρρύνει.

#5- Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει όλο το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάτε τόσα χρόνια. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Όσο πιο γρήγορα το αφήσετε, τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πετύχετε ανώτερα πράγματα στην ζωή.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα