Οι αστρολόγοι αναφέρονται στο 2020 ως το «έτος του φωτός», έναν καιρό ελπίδας, ανάπτυξης, αλλαγής και ανακάλυψης. Αυτό το έτος φέρει σπουδαίες υποσχέσεις γι αυτούς που είναι πρόθυμοι να ανοίξουν το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή τους στα μαθήματα που θα τους παρουσιαστούν.

Αγκαλιάστε κάθε ευκαιρία και ανακαλύψτε καινούργια μυστικά για τον εαυτό σας, βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας για να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες και τρόπους για να κοιτάξετε τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Ενώ αυτός ο χρόνος σημαδεύεται από περισσότερα μαθήματα και ανακαλύψεις από όσα μπορούμε να καλύψουμε σε αυτό το άρθρο, θα υπάρχουν πάντα κάποια μαθήματα που θα είναι πιο σημαντικά από τα υπόλοιπα. Αυτά είναι τα μαθήματα που διαμορφώνουν το ποιοι είμαστε ως άτομα και προς τα πού πορευόμαστε σε αυτή την ζωή. Ανακαλύψτε τα πιο ισχυρά μαθήματα που πρέπει να μάθετε, σύμφωνα με το ζώδιο σας:

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

#1- Μοιραστείτε τα αληθινά συναισθήματα με τους ανθρώπους που νοιάζεστε. Το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανοιχτεί και να γίνει ευάλωτος θα οδηγήσει σε βαθύτερες και πιο ουσιώδεις σχέσεις.

#2- Ανοίξτε τα μάτια σας σε όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας. Υπάρχουν τόσα περισσότερα από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

#3-Μάθετε να αναγνωρίζετε και να αγκαλιάζετε τα συναισθήματα σας αντί να τα καταπιέζετε. Τα φορτία που σχετίζονται με τα συναισθήματα που καταπιέζετε θα σας κρατάνε μόνο πίσω.

#4- Παλέψτε για αγάπη. Ενώ μπορείτε να επιβιώσετε ως μοναχικοί και να αντιμετωπίσετε τον κόσμο μόνοι σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε αυτό.

#5- Ενώ οι στόχοι είναι σπουδαίοι, χρειάζεται να μάθετε να θέτετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Το να έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες θα σας κάνει μόνο να αποτυγχάνετε.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

#1- Το να ανησυχείτε συνεχώς για το μέλλον μόνο θα κλέψει την χαρά και την ευτυχία από το παρόν. Μάθετε να μην ανησυχείτε τόσο και να εστιάζετε στο εδώ και τώρα.

#2- Αξίζει να καθιερώσετε ένα κάποιου είδους αξιόπιστου φίλτρου. Δεν χρειάζεται να λέτε κάθε σκέψη που εμφανίζεται στο μυαλό σας.

#3- Υπάρχει μια σαφής διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στην προσκόλληση. Αναζητήστε κάποιον με τον οποίο απολαμβάνετε να είστε μαζί του και όχι κάποιον που νιώθετε την ανάγκη να είστε μαζί του για κάποιον λόγο.

#4- Παρά το γεγονός ότι θα θέλατε πολύ να διορθώσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου, θα υπάρξουν στιγμές που οι άνθρωποι θα έρθουν σε εσάς όχι επειδή αναζητούν μια απάντηση. Αντιθέτως, απλώς χρειάζονται κάποιον να τους ακούσει.

#5- Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα αν απλώς επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώθει άνετα. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις και τις ικανότητες σας και θα μείνετε έκπληκτοι με αυτά που μπορείτε να καταφέρετε.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα