Η απληστία είναι ένας εθισμός όπως όλοι οι υπόλοιποι. Το να ανήκεις σε ένα από τα άπληστα ζώδια, δεν σημαίνει απλά ότι θέλεις περισσότερα. Σημαίνει ότι δεν σε νοιάζουν οι άλλοι γύρω σου, δεν σε νοιάζει το αύριο. Σε νοιάζει μόνο το δικό σου τώρα. 

Οι άπληστοι τείνουν να είναι εγωκεντρικοί και συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι πράξεις τους θα επηρεάσουν τους άλλους. Θέλουν αυτό που λαχταρούν και μάλιστα τώρα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια έντονη ή υπερβολική επιθυμία για κάτι – πολλές φορές, για παράδειγμα, για το φαγητό. Οι άπληστοι θέλουν περισσότερα από το δικό τους μερίδιο και δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με ένα μικρό κομμάτι. Θέλουν να έχουν κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχει ο γείτονας και όταν το αποκτήσουν, εξακολουθούν να θέλουν περισσότερα.

Ας δούμε ποια είναι τα πέντε πιο άπληστα ζώδια

1. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στα παζάρια, κι αυτό επειδή θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Λατρεύουν τα δωρεάν δείγματα και είναι πρώτοι στην γραμμή για οτιδήποτε δίνετε δωρεάν.

Γιατί να παραγγείλετε δείπνο όταν υπάρχουν δωρεάν ορεκτικά στο μπαρ; Εάν είναι ένα ανά πελάτη, ο Κριός θα προσπαθήσει να κλείσει μια καλή συμφωνία. Πάντως, δεν ενθουσιάζονται και τόσο με την ιδέα να κερδίσουν κάτι δωρεάν. Προτιμούν να τους δοθεί έτσι απλά, παρά να παλέψουν για να το αποκτήσουν.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

2.Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι σαν τους CEO μιας επιχείρησης που δίνουν στον εαυτό τους ένα γενναιόδωρο μπόνους αλλά στη συνέχεια λένε στους υπαλλήλους τους ότι ήταν ένα κακό έτος για την επιχείρηση. Δεν είναι πως οι Αιγόκεροι είναι τρομακτικά εγωιστές – δεν είναι, πιστεύουν απλώς ότι πρέπει να ανταμειφθούν για τη σκληρή δουλειά που έκαναν.

Κι ενώ μπορεί να παίρνουν ικανοποίηση αν η δουλειά τους ήταν καλή, παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να μπορούν να έχουν ένα μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και οικονομική ασφάλεια.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα