Το άγχος είναι μια σύγχρονη μάστιγα που επηρεάζει τις ζωές όλων μας είτε λίγο είτε πολύ. Για κάποιους από εμάς όμως το άγχος είναι κάτι σαν δεύτερη φύση. Είναι σαν να είναι η φυσική τους ροπή να αγχώνονται για πράγματα που σε άλλους ίσως φαίνονται μικρά. Μάλλον αυτοί οι επιρρεπείς στο άγχος φίλοι μας, ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Δίδυμοι


Δεν είναι αγχωτικό από μόνο του το να ισορροπήσεις την «δίδυμη» προσωπικότητα που κληρονόμησες με το ζώδιό σου; Η ταχύτητα των Διδύμων στη σκέψη και τις πράξεις μπορεί να τους δημιουργήσει την τάση να σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα, γεγονός που μπορεί να τους προκαλέσει άγχος. Είναι επίσης ένα ζώδιο με τρομερή ενέργεια και αυτό δεν τον βοηθάει να χαλαρώνει. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο προσπάθησε μια στο τόσο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου κάνοντας μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Είναι η καλύτερη μέθοδος να φροντίσεις τον εαυτό σου και να καταπολεμήσεις τα άγχη σου.

Καρκίνος


Ο ασταμάτητος Καρκίνος μπορεί καμιά φορά να αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορεί να διαχειριστεί. Κι αυτό καμιά φορά του προκαλεί άγχος και αρνητικές σκέψεις που τον κατακλύζουν. Φροντίζει για τους πάντες και ενίοτε ξεχνά τον εαυτό του στη διαδικασία. Αν ανήκεις στο παραπάνω ζώδιο και νιώθεις έτσι κι εσύ καμιά φορά, το να κάνεις ένα διάλειμμα από κάθε υποχρέωση δεν είναι κακό. Ίσως σε βοηθήσει μια παύση και να σου επιτρέψει να σκεφτείς τι θες εσύ αντί για το τι θέλουν όλοι οι άλλοι και να χαλαρώσεις.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα