Οι 12 γυναίκες του Ζωδιακού μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους που ποτέ δεν θα τολμούσαν να αποκαλύψουν σε έναν άνδρα…

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας…  Άντρες που πασχίζουν και προσπαθούν υπέρ του δέοντος να κατανοήσουν αυτή την πολύπλοκη, ανικανοποίητη, κυκλοθυμική αλλά και άκρως γοητευτική και ακαταμάχητη γυναικεία ψυχολογία… 
Λοιπόν γλυκά μας και ταλαιπωρημένα αρσενικά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Παραθέτουμε 12 γυναικεία μυστικά, ένα για κάθε Ζώδιο, που οι γυναίκες πιθανόν δεν θα σας αποκάλυπταν ποτέ! Πάμε να τα δούμε; Κριαρίνα:

 «Με τις φίλες μας, όταν δεν μας βλέπετε φυσικά, χάνουμε κάποιες φορές κάθε θηλυκότητα! Βρίζουμε, μιλάμε χύμα και αισχρά, φοράμε φόρμες παλιές και αντρικές και αν θυμηθώ και τα νιάτα μου, μέχρι και διαγωνισμό ρεψίματος έχω κάνει!»
Ταυρίνα:

 «Μπορεί να έχουμε 2017 αλλά μας αρέσει η παράδοση. Π.χ. Εγώ κάνω τα πάντα για να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως ο άντρας που έχω δίπλα μου «βγάζει» λιγότερα χρήματα από μένα. Ε, ναι το παραδέχομαι!» 
Διδυμίνα: 

«Λέτε ότι οι γυναίκες μιλάνε πολύ! Ένα θα σας πω! Θα τρομάζατε αν ξέρατε πόσους εκατομμύρια στόχους και χατίρια έχουμε πετύχει απλά ζαλίζοντας σας με αερολογίες και μπλα-μπλα-μπλα.» 


Καρκίνος:

 «Ε,ναι το παραδεχόμαστε! Ρωτάμε για την πρώην σας συνεχώς γιατί συγκρίνουμε! Δεν θέλουμε η πρώην σας να είναι ούτε πιο όμορφη, ούτε πιο ψηλή, ούτε πιο έξυπνη ή πιο πετυχημένη από μας! Απλά δεν θέλουμε!»

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα