Τα ζώδια, το τέλος μιας κατάστασης και η καινούρια αρχή

Χώρισες από μια πολύχρονη σχέση. Έφυγες από τη δουλειά. Ή από το σπίτι που νοίκιαζες τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι νόμος της ζωής ότι όλα τελειώνουν κάποτε και κάτι άλλο έρχεται στη θέση τους. Καλύτερο ή χειρότερο, από μας εξαρτάται πώς θα το πάρουμε και θα το εξελίξουμε. Το θέμα όμως είναι ότι το να συμφωνείς ως προς αυτό με τη λογική σου, δεν σημαίνει κι ότι το δέχεσαι με την καρδιά σου. Και ως γνωστόν, εκείνη έχει τον τελευταίο λόγο, για να μπορούμε να αποδεσμευόμαστε συναισθηματικά από τις τελειωμένες υποθέσεις.

Ανάλογα με το ζώδιό του, ο καθένας ξεκινά με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό για μια καινούργια αρχή ή μένει να χαζεύει τα ερείπια. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

ΚΡΙΟΣ

Σαν μπροστάρης του ζωδιακού κύκλου και σαν το πρώτο ζώδιο της άνοιξης, ο Κριός είναι ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος των νέων ξεκινημάτων. Τον συναρπάζει η ιδέα να κάνει μια καινούργια αρχή. Μεταξύ μας, εφαρμόζει το «πάμε γι’ άλλα» ακόμα κι όταν μια κατάσταση είναι ακόμα βιώσιμη, πόσο μάλλον όταν οι περιστάσεις του επιβάλλουν να κινηθεί σε έναν καινούργιο δρόμο. Δεν θα κάτσει ούτε καν να κλείσει τις εκκρεμότητες της παλιάς κατάστασης. Με ορμή και ενθουσιασμό, φορά το καπελάκι του στραβά και ξεκινά για την ανανέωση. Ποσώς ανησυχεί για το τι θα επακολουθήσει. Του αρκεί πως πρόκειται για κάτι αστραφτερά ολοκαίνουργιο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ωραία λοιπόν, ήρθε το τέλος. Ο Ταύρος θα το δεχτεί με στωικότητα και δεν θα καθίσει να κλαίει στα συντρίμμια, ό,τι και να είναι αυτά: ενός έρωτα, ενός επαγγελματικού εγχειρήματος, μιας φιλίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει κι ότι θα αρχίσει να κοιτάζει μπροστά. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Και το ταυρίσιο «όχι ακόμα» μπορεί να έχει σεβαστή διάρκεια. Είναι από τα ζώδια που επιμένουν να ελπίζουν στη μονιμότητα των καταστάσεων, έστω κι αν η ζωή τους διαψεύδει, σταθερά και κατ’ επανάληψη. Η ιδέα πως κάτι καινούργιο θα έρθει στη θέση του γνωστού παλιού, κάτι πρωτόγνωρο και ανοίκειο, του φέρνει ανατριχίλα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια που τους αρέσει να κάνουν καινούργιες αρχές. Πολλές καινούργιες αρχές. Κάθε τρεις και λίγο. Ακόμα κι αν οι παλιές καταστάσεις δεν έχουν τελειώσει, έχει ήδη ανοίξει νέες παρτίδες σε διάφορα άλλα μέτωπα. Το κάνει, γιατί μόλις κάτι αρχίζει να παλιώνει, το βαριέται και αναζητά την εναλλακτική. Το να βρίσκεται από μέσα του διαρκώς υπ’ ατμόν, του προσφέρει μια ψυχολογική ανακούφιση από το βάρος της ρουτίνας. Έτσι, για εκείνον σχεδόν οποιοδήποτε τέλος είναι καλοδεχούμενο, μια και του δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Πρόβλημα προσαρμογής δεν έχει, ούτως ή άλλως.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, όταν κάτι τελειώνει στη ζωή του, θα δώσει ρεσιτάλ άρνησης απέναντι στην πραγματικότητα. Για ποια καινούργια αρχή, μιλάμε; Φέρτε του πίσω εκείνο που είχε, εδώ και τώρα. Ακόμα κι αν η παλιά κατάσταση δεν του άρεσε και λογικά θα έπρεπε να δεχτεί με κάποια αισιοδοξία το καινούργιο που τον περιμένει στη γωνία, ξυπνάνε μέσα του οι ανασφάλειες. Και τότε αρπάζεται από την ανάμνηση του παλιού και αρνείται να δει οποιαδήποτε θετική πιθανότητα στο μέλλον. Είναι ικανός ακόμα και να ωραιοποιήσει κάτι, που αποδεδειγμένα τον έκανε δυστυχισμένο, προκειμένου να δεχτεί την ιδέα ότι θα μπει σε μια νέα περιπέτεια.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα