Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς θα πεθάνεις;

Όσο μακάβρια και κουλή κι αν φαντάζει η παραπάνω ερώτηση, σίγουρα έχει περάσει μπροστά κι από τα δικά σου …μάτια. Θέλεις άθελά σου, θέλεις επειδή πρόσφατα έχασες κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, θέλεις επειδή βαριέσαι ασυστόλως και σκέφτεσαι τη μία μαλακία μετά την άλλη; Όποια κι αν είναι η αιτία, δε θα εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτήν. Συγκεντρώσαμε όμως, ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και με κωμικό τρόπο προσπαθήσαμε να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο τρόπος που θα φύγει από αυτόν τον υπέροχο κόσμο:

Κριός | Αθλητικό ατύχημα

Αν ο Κριός αποφασίσει να τα κακαρώσει, θα φροντίσει να το κάνει γρήγορα κι ανώδυνα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί την ώρα που καταπιάνεται με κάποιο άθλημα/χόμπι, διότι είναι κι αθλητικός τύπος τρομάρα του. Θα «φύγει» ακριβώς όπως έζησε, δηλαδή με περίσσιο ενθουσιασμό και πλήρη άγνοια κινδύνου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος | Θα ταφεί ζωντανός/ή

Πρόκειται για κατ’ εξοχήν κτητικό ζώδιο. Αγαπάει πολύ τα προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ωστόσο, τις περισσότερες φορές αποτελούν εντελώς αχρείαστα πράγματα. Συλλέγει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς κι έτσι και χάσει κάτι από αυτά, συγχύζεται σε ακραίο βαθμό. Η περιέργειά του αργά ή γρήγορα θα του κοστίσει και παρόλο που δε θα τον αποτελειώσει πλήρως, θα τον κάνει βιώσει την χειρότερη δυνατή εμπειρία. Την εν ζωή ταφή…

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος | Χέρια κομμένα σύριζα

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα μέρος του σώματος που είναι το πλέον αγαπημένο και χαρακτηριστικό του. Για τον Δίδυμο αυτό είναι ξεκάθαρα τα χέρια του. Ο Δίδυμος είναι απίστευτα παράξενος άνθρωπος και του αρέσει να αγγίζει πράγματα για να τα επεξεργαστεί, ανεξαρτήτως ρίσκου. Αυτό όμως, αναμένεται να είναι και το τέλος του. Όλο και κάποια μέρα, σε στιγμή απροσεξίας, τα χεράκια θα κοπούν σύριζα…

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος | Εν μέσω έντονης δραστηριότητας

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Θεωρεί ότι είναι πιο ικανός απ’ όλους γύρω του. Έχοντας αυτό στο μυαλό, εμπλέκεται σε εργασίες/δραστηριότητες που δεν ξέρει πως να τις αντιμετωπίσει σωστά, με αποτέλεσμα να τα σκατώνει ολοένα και περισσότερο. Εκεί που νομίζει ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο, η αδεξιότητά του θα εκπλήξει άσχημα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα