Σε κάποιες το έχει η... τύχη τους να τραβάνε άντρες τελείως ακατάλληλους και να την πατάνε ή, παρά τις προφυλάξεις τους, να πέφτουν πάνω σε έναν που θα τις παιδέψει όσο κανείς.. Δεν είναι θέμα εξυπνάδαςείναι θέμα... ζωδίου κι όπως θα παρατηρήσεις, ελκύεις αυτή την πλευρά σου που έχεις, αλλά δεν χρησιμοποιείς ή έχεις ξεχάσει!

Διάβασε παρακάτω ποιος τύπος είναι το δικό σου «μαρτύριο» και αν δεν είσαι ακόμα παθούσα, φύλαξε τα νώτα σου!

Κριός

Ο άντρας - μωρό

Ενώ είσαι δυναμική και ανεξάρτητη είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις ένα μεγάλο... μωρό, το οποίο αποφεύγει κάθε ευθύνη και πρωτοβουλία και περιμένει από σένα να το... καθοδηγήσεις. Στην αρχή θα σου αρέσει ο αρχηγικός ρόλος και θα ευχαριστιέσαι κιόλας να τον έχεις «σήκω-κάτσε, έλα-φύγε». Πού είναι όμως αυτή η κόντρα, το πάθος που σε κρατάει στην τσίτα; Πουθενά! Μάλιστα το πιο πιθανό είναι ότι θα κρατά πάντα μια πόρτα ανοιχτή, για να την κάνει σε περίπτωση που τον στριμώξεις πολύ. Θυμήσου ότι τέτοιος τύπος άντρα είναι πολύ εγωιστής για να φροντίσει και κάποιο άλλο άτομο, πέρα από τον εαυτό του.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο παλιός είναι αλλιώς (???)

Λοιπόν, ο τύπος του ανθρώπου που προσελκύεις δεν είναι «παλικάρι», αλλά άντρας, μεστός, ώριμος, έως και πολύ... ώριμος. Ίσως επειδή εσύ μισείς την αστάθεια και χρειάζεσαι κάποιον να σου εξασφαλίσει τη σταθερότητα και τη διάρκεια μιας σχέσης, ενδεχομένως και τα λούσα ή τη διασκέδασή σου. Αλλά, μην ξεγελιέσαι! Αυτός είναι πιο επικίνδυνος από κάποιον στην κοντά στην ηλικία σου, αφού θα θέλει να σε μαντρώσει μην του φύγεις ή θα έχει τη νοοτροπία «με τον παρά μου και την κυρά μου»... Σκέψου! Δεν είναι τυχαίο που ήταν μόνος μέχρι τώρα. Μάλλον ψάχνει μια μικρότερη που να μπορεί να τη χειρίζεται...

Δίδυμος

Ο τεμπέλης

Έχεις συνηθίσει να κινείσαι διαρκώς, να καταπιάνεσαι με διάφορα και να μη στέκεσαι πουθενά. Όμως, το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις κάποιον που δε θα κάνει τίποτα ούτε στη δική σας, ούτε σε οποιαδήποτε σχέση. Αντίθετα, θα αράξει και θα περιμένει από σένα τα πάντα, λέγοντάς σου διάφορες φθηνές δικαιολογίες. Άφησε που το πιο πιθανό είναι να μην έχει ποτέ του φράγκο και να πληρώνεις τα πάντα εσύ από τα ψώνια του σπιτιού μέχρι τις εξόδους.  Το κακό είναι ότι έχει τον τρόπο του και σε ρίχνει στην παγίδα του να προσφέρεσαι κιόλας. Ξύπνα και μη συνεχίζεις άλλο μαζί του. Δεν έχετε μέλλον!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα