Οι λάτρεις της αστρολογίας συνηθίζουν να σχετίζουν τα πάντα με το ζώδιό τους. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τη συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους, ακόμη και τις επιλογές τους. Για παράδειγμα: «Δεν φταίω εγώ που μου αρέσει να πίνω και συνέχεια μεθάω. Είμαι Ιχθύς!»

Και προφανώς, τίποτα δεν τσαντίζει περισσότερο από αυτό, όλους τους υπόλοιπους που δεν ασχολούνται με την αστρολογία. Δεν γίνεται να στηρίζεις και να αποδίδεις τις ευθύνες για τις πράξεις σου στα ζώδια.

Η αλήθεια είναι ότι η ΔΕΗ για παράδειγμα δεν νοιάζεται για τον αν είσαι Υδροχόος ή Καρκίνος. Θα πληρώσεις, ό,τι είναι να πληρώσεις!

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά σημεία που παραδεδεγμένα χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο χωριστά και το συντομότερο που θα τα εντοπίσεις και τα διορθώσεις, θα αφήσεις τις φθηνές σου δικαιολογίες περί αστρολογίας στην άκρη.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) : Χρησιμοποιείς πολύ το «εγώ»

Εσείς οι Κριοί, συνηθίζετε να βλέπετε τους εαυτούς σας ως το επίκεντρο της προσοχής. Νομίζετε ότι όλα περιστρέφονται γύρω σας. Δεν είναι ότι το κάνετε επίτηδες, απλώς δυσκολεύεστε να καταλάβετε με ποιο τρόπο να προσεγγίσετε ένα θέμα, χωρίς να το σχετίσετε με κάποια προσωπική σας εμπειρία. Περιμένετε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ευκαιρία σε μια συζήτηση ώστε να αναφέρετε το προσωπικό σας βίωμα, χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι οι υπόλοιποι γύρω σας, σας κοιτάνε με πλήξη και απορία.

Ο Κριός είναι εκείνος που θα σε βολέψει στον καναπέ του όταν αναγκάστηκες να αφήσεις το διαμέρισμά σου καθώς δεν μπορούσες να το συντηρήσεις, αλλά δεν θα σταματήσει να σου λέει ότι ξέρει ακριβώς πως νιώθεις όταν αναγκάστηκε να φύγει από ένα μπαρ γιατί δεν του άρεσε η μουσική…

…Όχι Κριέ! Δεν είναι το ίδιο πράγμα!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) : Αγγίζεις αγνώστους

Είστε ένα συναισθηματικό ζώδιο. Μιας και σας κυβερνά ο πλανήτης Αφροδίτη, είστε ιδιαίτερα φιλικοί και στοργικοί. Νιώθετε πολύ συνδεδεμένοι με τα πάντα και όλους γύρω σας.

Καλό αυτό, αλλά μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια και παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν πρέπει. Αναζητάτε τη σωματική επαφή ακόμη και με ανθρώπους που δεν έχετε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Κι αλήθεια είναι πως το να αγγίζεις έναν άνθρωπο που γνώρισες πριν από λίγο, είναι κάτι περισσότερο από creepy.

Είστε εκείνοι που δεν θα διστάσετε να πιάσετε κάποιον γνωστό σας που είδατε σε ένα μαγαζί, από τον ώμο ή τη μέση, ενώ τον ακολουθείτε από πίσω και μόλις εκείνος παραξενευτεί με την κίνησή σας, θα αναρωτηθείτε πού στο καλό κάνατε λάθος και δείχνει αναστατωμένος!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) : Ξεχνάς για ποιο λόγο θυμώνεις

Δεν θα έπρεπε να πάρω θέση κανονικά, αλλά οι Δίδυμοι είστε πραγματικά ανυπόφοροι. Λόγω της διπλής σας φύσης, είναι σαν να έχετε ταυτόχρονα και διπλές προσωπικότητες.

Ακριβώς επειδή έχετε δύο φύσεις και εναλλάσσονται συχνά οι διαθέσεις σας, όσοι βρίσκονται δίπλα σας τρομοκρατούνται. Ειδικά οι γυναίκες Δίδυμοι, μπορεί να νευριάσουν από το πουθενά για κάτι και να τρομάξουν όσους υπάρχουν γύρω τους και την επόμενη στιγμή να επιστρέψουν στη γλυκιά πλευρά τους και να ξεχάσουν για ποιο λόγο θύμωσαν!

Όχι άλλο κάρβουνο!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα