Ζώδια σχέσεις: Πώς αντιδρούν τα ζωδια όταν ένα τρίτο πρόσωπο φλερτάρει τον ή τη σύντροφό τους; Πώς υπερασπίζονται τα «πάτρια εδάφη»; Τι θα κάνει ο καλός σου ή η καλή σου αν εμφανιστεί αντίζηλος στον ορίζοντα; Ας δούμε τι λέει η αστρολογία…ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό τα πράγματα είναι απλά. Και ακαριαία. Θα ουρλιάξει «Κάτω τα χέρια!» και θα ορμήσει. Οποιοσδήποτε σώφρων αντίζηλος που θέλει τη σωματική του ακεραιότητα, καλά θα κάνει να το βάλει στα πόδια. Γιατί ο Κριός δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε αντικείμενο σαν όπλο, προκειμένου να υπερασπιστεί κάτι «δικό» του. Κι εσύ ανήκεις στα «δικά» του, αν δεν το ξέρεις. Αφού τρέψει τον αντίπαλο σε φυγή, θα στραφεί σ’ εσένα. Απολογήσου, κατηγορούμενε. Τι θα πει «δεν έκανες τίποτα»; Δεν μπορεί, κάπως προκάλεσες κι εσύ. Η πιο σοφή κίνηση: Ζήτα συγνώμη κι ας μη φταις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για έναν Ταύρο, το να φλερτάρουν το αγαπημένο του πρόσωπο αποτελεί θανάσιμη προσβολή. Τι θα συμβεί; Θα ξυπνήσει μέσα του το ζώο του ζωδίου του, μαινόμενο μέσα σε υαλοπωλείο, με το κεφάλι κατεβασμένο να ρουθουνίζει, ενώ θα χτυπά την οπλή κάτω… προτού πάρει φόρα και ορμήσει. Το μόνο που θα σώσει τον υπαίτιο της προσβολής είναι να προλάβει να αποσυρθεί προτού να γίνει αντιληπτός. Γιατί ο Ταύρος σου μπορεί να μην «πιάσει» στο πρώτο δευτερόλεπτο την απειλή, αλλά θα την αντιληφθεί το πολύ στο πρώτο λεπτό. Όσο για σένα, έχε έτοιμες τις δικαιολογίες να τον κατευνάσεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος συνήθως πιάνει πουλιά στον αέρα στα θέματα του φλερτ, είτε το κάνει αυτός είτε άλλοι. Θα καταλάβει λοιπόν αμέσως ότι κάποιος επιβουλεύεται τη σχέση του. Τι θα κάνει; Περισσότερο από το να ζηλέψει, θα το δει σαν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Λεκτική κατά προτίμηση. Θα «ξεσκίσει» τον αντίπαλο με όπλο την κοφτερή του γλώσσα. Θα τον κάνει να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Ίσως να πει και σ’ εσένα δυο λογάκια. Και μετά θα θεωρήσει το συμβάν σαν μια ωραία δικαιολογία να φλερτάρει με τη σειρά του, έτσι για να έρθετε στα ίσα σας.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν απίστευτες ανασφάλειες στα ερωτικά, οπότε έχουν και τα μάτια τους δεκατέσσερα ως προς τις εξωτερικές απειλές. Γι’ αυτό μη σου περάσει από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος ή κάποια να σε φλερτάρει, χωρίς ο δικός σου Καρκίνος να το καταλάβει. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μιλήσει. Αλλά θα πάθει ξαφνικά ένα τρομακτικό πονόκοιλο, που θα σας κάνει να φύγετε άρον-άρον από την επικίνδυνη περιοχή. Το ίδιο κόλπο, δηλαδή, που κάνουν τα πιτσιρίκια, όταν η μαμά τους δείχνει απασχολημένη αλλού. Στη συνέχεια, σε περιμένει σιωπή ή μουρμούρα—ετοιμάσου για παρηγοριές και κανακέματα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα