Όλοι μπορεί να θυμώσουμε ή ακόμα και να οργιστούμε, όμως λίγοι είναι αυτοί που βγαίνουν στην επίθεση. Οι υπόλοιποι προτιμούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση είτε με διπλωματικό τρόπο είτε να το κρατήσουν μέσα τους ή απλά να αμυνθούν.

1. ΚΡΙΟΣ

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αφού -ως γνωστό- το παιδί του Άρη, είναι ευερέθιστο, με φλογερό ταμπεραμέντο, οπότε εύκολα τα παίρνει στο κρανίο και ακόμα πιο εύκολα περνά στην κατά μέτωπο επίθεση. Το να κάνει τα στραβά μάτια σε ένα σχόλιο ή μια συμπεριφορά που θα τον πειράξει ή σε κάτι που τον αδικεί κατάφωρα δεν παίζει και αν δεν πάρει μια συγγνώμη, εκτός από βρισίδι μπορεί να ρίξει και τίποτα ψιλές… Παρ’ όλα αυτά, δε γίνεται επιθετικός χωρίς αιτία γιατί απλά βαριέται και τρώγεται με κάποιον να τσακωθεί, που συμβαίνει αλλά όχι τόσο συχνά, όσο κατηγορείται.

2. ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια, είναι γνωστή όμως και η φράση «έγινε μαινόμενος ταύρος» γιατί υπομονή, υπομονή, αλλά κάποια στιγμή θα σκάσει κι αυτός, αν κάποιος απειλήσει τα κεκτημένα του ή τον υποτιμήσει και θα γίνει το έλα να δεις. Μάλιστα, στο ξέσπασμά του είναι πολύ χειρότερος από τον Κριό και μπορεί να του ξεφύγει και κανα μπουκέτο, αν έχει γίνει τούρμπο. Οπότε καλό είναι, αν αρχίσει να κοκκινίζει, να απομακρυνθείς από κοντά του, όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί και συγγνώμη να του ζητήσεις, δεν ακούει, εφ’ όσον άμα θυμώσει, κατεβάζει ρολά.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα