Λίγο έως πολύ όλα τα ζώδια θα μπορούσαν να απατήσουν τον σύντροφο τους, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε μια σχέση και τους πειρασμούς που υπάρχουν.

Ωστόσο, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους κάποια μπορεί να είναι πιο επιρρεπή στην απιστία, ψάχνοντας για αγάπη αλλά και seχ.

Ποια θα πρέπει όμως να προσέχεις περισσότερο, αν θέλεις να χωράς να περάσεις κάτω από την πόρτα;

Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στην απιστία

Δίδυμος


Οι δίδυμοι είναι διάνοιες στο να μοιράζουν τα συναισθήματά τους και γι’ αυτό τις περισσότερες φορές καταλήγουν να έχουν περισσότερες από μία συντρόφους.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ άστατο ζώδιο και μιας και είναι του Αέρα μπορεί να είναι αναποφάσιστος και να βαρεθεί πολύ εύκολα την σύντροφο του, δημιουργώντας μια συναισθηματική ζούγκλα με αρκετά άτομα.

Βέβαια, αν θέλεις να κρατήσεις έναν δίδυμο θα πρέπει να κινείς την περιέργεια αλλά και την πιστότητα τους, με το να είσαι πνευματώδης και ταυτόχρονα αρκετά απρόβλεπτη.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθείς


Οι Ιχθείς μπορεί να είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι ή και οι πιο άπιστοι, δεν υπάρχει μέτρο μιας και είναι το ζώδιο της φαντασίας και της διαφυγής και ακολουθούν πάντα τα συναισθήματά τους, σαν να είναι GPS.

Συχνά ξεφεύγουν από την πραγματικότητα αναζητώντας το πάθος και τον ρομαντισμό σε διάφορες αγκαλιές. Βέβαια, μπορούν να μείνουν προσηλωμένοι στο ταίρι τους όταν ζουν μέσα στην περιπέτεια και το πάθος.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα