ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1) Μια γνωστή μου περίμενε από έναν Αιγόκερω να κάνει την πρώτη κίνηση να την φλερτάρει. Όποιος ΔΕΝ είναι Αιγόκερως, το τηλ. της είναι 6901234567, ακόμα μόνη της είναι.

2) Ένας Αιγόκερως ξέρει πάντα τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει. Αρκεί να μετριέται με απλά μαθηματικά και να κάνει τσινγκ-τσινγκ όταν το έχει στην τσέπη.

3) Όσοι λένε ότι οι Αιγόκεροι είναι συντηρητικοί και προβλέψιμοι, απλώς υπερβάλλουν. Δεν τρελάθηκε κιόλας να πάει διακοπές χωρίς να το έχει κανονίσει από πέρυσι!

4) Οι Αιγόκεροι συνήθως παντρεύονται αρκετά μεγάλοι, αλλά δε φταίνε αυτοί που αργούν να βρουν το άλλο τους μισό. Αφού και μόνοι τους μια χαρά ολόκληροι είναι!

5) Όταν ο Αιγόκερως θέλει κάτι πολύ, θα το σκεφτεί και θα το αναλύσει τόσο εξαντλητικά, που στο τέλος θα το σιχαθεί η ψυχή του πριν το αποκτήσει και μετά θα αναρωτιέται τι το ήθελε ούτως ή άλλως.

6) Αν θες να χωρίσεις με έναν Αιγόκερω χωρίς να τον πληγώσεις, πες του ότι φέτος θέλεις να πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ. Ούτε που θα ζοριστείς να φύγει!

7) Είναι πάντα ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Στην πραγματικότητα σκέφτονται πάντα το χειρότερο σενάριο και οδηγούνται σε αυτό, για να το επιβεβαιώσουν.

8) Θες να τον προσβάλεις; Μόλις τον δεις, πες του «αχ, θα ήθελα κι εγώ να πάρω κάτι πρόχειρο να φοράω για κάθε μέρα».

9) Είναι ψυχροί συναισθηματικά; Όχι καλέ! Απλώς θα ακούσεις το «σ’ αγαπώ» λίγο καθυστερημένα. Συγκεκριμένα, θα κρατάει μαγκούρα.

10) Κυκλοφορούν φήμες ότι είναι επιβλητικοί. Υπερβολές! Απλά αν δε κάνεις αυτό που σου λέει, έχε έτοιμο εισιτήριο one way.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα