Θα δεις ότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και πράγματα που μπορείς να κάνεις για το σύντροφό σου

Πραγματικά αν καθίσεις και βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, θα δεις ότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και πράγματα που μπορείς να κάνεις για το σύντροφό σου και να του δώσεις χαρά. Να ‘μαστε καλά να βάζουμε το κεφαλάκι μας να σκέφτεται και όλα γίνονται. Βέβαια, αν θες να είσαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί με την κίνησή σου, αρκεί να γνωρίζεις το ζώδιό του και να ακολουθήσεις την πρόταση που έχουν να σου κάνουν τα άστρα.

Τα ζώδια και η αυτοπεποίθηση: Μικρά μυστικά για να την αποκτήσεις!

Τα ζώδια και η αυτοπεποίθηση: Μικρά μυστικά για να την αποκτήσεις!

Έρχονται στιγμές που η  ανασφάλεια σου χτυπάει την πόρτα; Που  προτιμάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί αντί να ανοίξεις το στόμα σου μπροστά σε μια καινούργια παρέα; Που πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετά έξυπνος, χαριτωμένος, συμπαθητικός; Ανάλογα με το ζώδι

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, επομένως είναι λογικό να αρέσουν στον καθένα διαφορετικές ρομαντικές χειρονομίες από το έτερον ήμισυ. Για παράδειγμα, τα ζώδια της Γης έχουν πολλές ορεξούλες, τόσο σε φυσικό όσο σε υλικό επίπεδο. Τα δε ζώδια του αέρα αναζητούν απόλαυση από τα διανοητικά χαρακτηριστικά και την κοινωνική επαφή. Τα ζώδια της φωτιάς είναι σε φάση όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη, ενώ τέλος, τα ζώδια του νερού είναι φουλ στο συναίσθημα.

Δες ποια ρομαντική κίνηση θα λατρέψει ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιό του:

Κριός – Δοκίμασε μαζί του ένα επικίνδυνο σπορ


Οι Κριοί δεν είναι φυσιολογικά ζώδια. Είναι των άκρων. Τους αρέσει οτιδήποτε ριψοκίνδυνο, τρομακτικό και που θα τους γεμίσει με ενέργεια και αδρεναλίνη. Επίσης, λατρεύουν να δείχνονται στους γύρω τους και να αναδεικνύουν πόσο κουλ τυπάκια είναι. Αν θες να εκπλήξεις το σύντροφό σου, πάρε τον και πηγαίνετε μαζί να κάνετε ένα σπορ που εκείνος δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά και που θα του προσφέρει όλα αυτά που ζητάει ως χαρακτήρας. Θα σε ευγνωμονεί αιώνια!

Ταύρος – Μαγείρεψέ του


Κοιλιόδουλος ο Ταύρος. Και πολύ καλά κάνει. Ο έρωτας άλλωστε περνάει από το στομάχι. Ένα ρομαντικό δείπνο με κεράκια αναμμένα, αισθησιακή μουσική και ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητό από τα χεράκια σου, θα τον σκλαβώσει. Αν δεν το έχεις με τη μαγειρική, παρήγγειλε κάτι και πάσαρέ του το ως δικό σου μαγείρεμα. Μην κολλάμε σε τέτοια!

Οι τυχεροί στον Έρωτα το 2019

Οι τυχεροί στον Έρωτα το 2019

O Έρωτας το 2019 και τα Ζώδια που θα τον απολαύσουν!

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Δίδυμος – Πάρε τον τηλέφωνο δίχως λόγο και αιτία απλά για ένα «Γεια»


Ποτέ δεν είχα επικοινωνία της προκοπής με αυτό το ζώδιο. Τα άτομα δεν ξέρουν τι θέλουν. Τέλοοος πάντων. Ο Δίδυμος λατρεύει την κουβέντα. Είναι από τα ζώδια που κυνηγούν την επικοινωνία με τη σύντροφό τους και εκπλήσσονται πολύ θετικά όταν εκείνη παίρνει μία πρωτοβουλία που δεν περίμεναν να πάρει και τους φτιάχνει τη μέρα. Κάλεσέ τον σε μία ανύποπτη στιγμή απλά για να δεις τι κάνει και να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι. Θα τον συγκινήσεις πολύ.

Καρκίνος – Καφεδάκι και κουτσομπολιό


Αυτές οι μητρικές φιγούρες του ζωδιακού, με τα χιλιάδες συναισθήματα, λατρεύουν τα απλά πράγματα. Ο Καρκίνος θέλει αυτό που λέμε, φροντίδα και προδέρμ. Θέλει να του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι, τον αγαπάς, είσαι δίπλα του, ότι είναι ο ένας και μοναδικός και φυσικά ότι τον εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να του τα ξεφουρνίζεις όλα στη φόρα. Κουτσομπολιό κι Άγιος ο Θεός. Οι συχνοί έξοδοι για καφεδάκι και κουβεντούλα είναι αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο.