Αγγελική Βαλάντου

Το κλειδί της ευτυχίας, βρίσκεται στα δικά μας χεριά και στη… δική μας τσέπη. Το έχουμε καλά φυλαγμένο, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας το πάρει. Η ευτυχία μας, είναι δικό μας θέμα και έχουμε το δικαίωμα το κλειδί της, να το κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς. Αλήθεια, θα μπορούσαμε να το παραδώσουμε σε κάποιον; Θα είχαμε τη σιγουριά ότι θα το κρατήσει και θα το φυλάξει σαν τα μάτια του, χωρίς να μας βλάψει; Ποια από τα 12 ζώδια χαρίζουν σε κάποιον άλλο το κλειδί της ευτυχίας τους; Τι κανόνες και όρους θέτουν σε αυτόν που έχει την τιμή να τους το φυλάξει; Η αστρολογία δίνει την απάντηση! Το κλειδί της ευτυχίας και τα 12 ζώδια.

Κριός

Το κλειδί της ευτυχίας ο Κριός το κρατάει μόνος του. Το έχει στη τσέπη του, καλά φυλαγμένο. Ξέρει πώς να κάνει τη ζωή του συναρπαστική και ευτυχισμένη, αλλά και πώς να την ρίξει στην δυστυχία. Με αλλά λόγια, είναι ζώδιο με μεγάλη ψυχική δύναμη και το σθένος του μερικές φορές φτάνει στα επίπεδα της αυταπάρνησης. Βεβαίως, μπορεί και να σου το εμπιστευτεί, όμως θα είναι για λίγο. Για να πάρεις και εσύ λίγη από τη χαρά του. Αλλά μέχρι εκεί. Το κλειδί της ευτυχίας του ανήκει αποκλειστικά! 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος ερωτευτεί πραγματικά, είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα στο ταίρι του και να του χαρίσει την ιδία ευτυχία που νιώθει και ο ίδιος. Ξέρει πολύ καλά να βάζει τη ζωή του σε τάξη και σειρά, κι αυτό δεν είναι εγωιστικό. Γιατί έχει μάθει να μοιράζεται τα καλά του με το εκάστοτε ταίρι του. Για να χαρίσει όμως το κλειδί της ευτυχίας του, θα περάσει από ακτίνες… Χ τον επίδοξο σύντροφό του, για να διαπιστώσει αν είναι τελικά το άλλο του μισό. Όλα τα αλλά, ανήκουν απλά στο μέλλον. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι έτοιμος να δώσει το κλειδί της ευτυχίας του, σε άτομο το όποιο έχει επιλέξει ότι θα μπορούσε να ζήσει μαζί του και μάλιστα να τον κάνει να αισθανθεί ότι αυτή είναι και μια σπουδαία διάκριση που του γίνεται. Φυσικά θα του τονίζει συνεχεία ότι η ευτυχία του βρίσκεται στα χεριά του και να μην κάνει κάτι που θα τον πληγώσει. Αν εσύ είσαι ο εκλεκτός του όμως, μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή ανακαλύψεις ότι το ίδιο κλειδί το έχουν… αλλά 10 άτομα. Γιατί σε όλους η ιδία τιμή γίνεται. Το θέμα είναι ότι το πρωτότυπο το κρατάει αυτός. Όλα τα αλλά, θα είναι απλά αντιγραφή. 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα παρέδιδε με ευκολία στον άλλο το κλειδί της ευτυχίας του, για να του δείξει ότι ανήκει σε αυτόν ψυχή τε και σώματι. Γιατί έτσι είναι η πραγματική αγάπη. Ή είσαι με κάποιον ολοκληρωτικά και τα μοιράζεσαι όλα ή απλά δεν κάνεις τίποτα. Το θέμα είναι αλλού. Κατά πόσο μπορεί ο άλλος να ανταποκριθεί σε αυτή την τιμή που του γίνεται και να εκφράσει την αγάπη του στο μέγιστο βαθμό. Γιατί με τις πρώτες διαρροές μέσα στη σχέση, αρχίζει η μουρμουρά, αυτός σου έδωσε ακόμα και την κάρδια του και εσύ δεν εκτίμησες τελικά τίποτα. Και είπαμε, όλα αυτά με το πρώτο λαθάκι που θα γίνει. 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα