Κριός (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου)

Οι Κριοί έχουν μια φυσική τάση να βιάζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι στην φύση τους να προστατεύουν τους άλλους. Μπαίνουν γενναία σε καταστάσεις που φαίνονται απελπιστικές και πολεμούν τις φαινομενικά αποκαρδιωτικές πιθανότητες.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Πολλοί Ταύροι είναι άνθρωποι του σπιτιού, κάτι που τους κάνει ικανούς εκ φύσεως στο νοικοκυριό και στην οργάνωση ενός σπιτιού. Αγαπούν να φωλιάζουν και να δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον για τον εαυτό τους και γι αυτούς που αγαπούν. Μπορούν να γίνουν σπουδαίοι οικοδόμοι, εσωτερικοί διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος (22 Μαΐου- 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι πραγματικά κοινωνικά δυναμικοί. Μπορούν να κατευθύνουν τους άλλους όπως δεν μπορεί κανένα άλλο ζώδιο. Αυτό τους κάνει σπουδαίους δημόσιους ομιλητές. Είναι επίσης πολύ επιδέξιοι στις προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Είναι χαρισματικοί κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δάσκαλοι.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιούλιου)

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι το έχουν στην φύση τους να φροντίζουν και να προστατεύουν τους άλλους. Δάσκαλοι, νοσηλευτές, βιβλιοθηκονόμοι και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών είναι εξαιρετικές σταδιοδρομίες για τους Καρκίνους.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα