Τοξότης

Ο Τοξότης στην παρέα του θα συμβουλέψει, αλλά δε θα δεχθεί κριτική από τους φίλους του. Γι’ αυτό, είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει για σένα και δεν πρόκειται για κανένα λόγο να χαλάσει ούτε τη δική του εικόνα, ούτε τη δική σου.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο πιο ειλικρινής της παρέας. Θα μιλήσει ευθέως για σένα και για τη σχέση σας και θα αποκαλύψει κάθε τι που τον κάνει ευτυχισμένο μαζί σου ή που τον δυσαρεστεί. Πιστεύει ότι για αυτό είναι οι φίλοι, για να μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις του χωρίς να φοβάται τίποτε. Φυσικά, μη θεωρήσεις ότι θα σε εκθέσει με τα λεγόμενά του, γιατί πάντα κινείται στα πλαίσια της ευπρέπειας.

Ποια ζώδια έχουν ταλέντο στην αγάπη; Πως την εκφράζουν;

Ποια ζώδια έχουν ταλέντο στην αγάπη; Πως την εκφράζουν;

«Δώσε σε όποιον αγαπάς φτερούγες για να πετάξει, ρίζες για να ξαναγυρίσει και λόγους για να μείνει». Αυτά τα σοφά λόγια του Δαλάι Λάμα συμπυκνώνουν όλο το νόημα της αγάπης, όχι μόνο της ερωτικής, αλλά και εκείνης που μας δένει με οποιοδήποτε αγαπημένο μας

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, αν τύχει να βρεθεί με τα φιλαράκια του χωρίς να σε πάρει μαζί του, σπάνια θα μιλήσει για γυναίκες και ειδικά για εσένα. Ξέρει να περιφρουρεί την προσωπική του ζωή, ακόμη κι από τους φίλους του. Όταν συναντιέται μαζί τους, θέλει να περνά καλά και όχι να ψυχαναλύεται και να εκθέτει τη σχέση του!

Ιχθείς

Σίγουρα θα μιλήσει για τη σχέση σας και για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον μαζί σου! Κι αυτό, γιατί χρειάζεται τις συμβουλές και τα σχόλιά τους. Επειδή πολλές φορές ονειροβατεί όταν αγαπά, ζητά από τους φίλους του να τον προσγειώνουν, αν χρειαστεί.

πηγή: