Λέων

Οι ερωτικές σας περιπτύξεις, θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης στην παρέα του, με μια δόση υπερβολής βέβαια. Αυτό, μπορεί να μη σε ενθουσιάζει σαν ιδέα, αλλά να ξέρεις ότι ο Λέοντας θα το κάνει με τρόπο που δε θα σε προσβάλει. Στην παρέα του απελευθερώνεται και θα μιλήσει για όλα, αλλά να θυμάσαι ότι το κύριο μέλημά του είναι να σε προστατεύσει, άρα αυτά που θα πει, θα είναι κολακευτικά για σένα.

Παρθένος

Οι φίλοι του Παρθένου ενδεχομένως μπορεί να μην γνωρίζουν καν την ύπαρξή σου, δεν μιλά με λεπτομέρειες για τη σχέση του ποτέ. Το μόνο που μπορεί να αποκαλύψει, είναι ότι έχει ένα δεσμό κι αυτό είναι όλο. Ο λόγος που δε θα επεκταθεί, είναι επειδή δε θέλει να παίρνουν θέση τρίτα άτομα στα προσωπικά του. Δεν θέλει να επηρεάζεται από άλλους, ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Ζώδια και σχέσεις: Πώς να δώσεις τέλος σε μία σχέση χωρίς να καταλήξει σε... δράμα!

Ζώδια και σχέσεις: Πώς να δώσεις τέλος σε μία σχέση χωρίς να καταλήξει σε... δράμα!

Δράμα… Μίσος… Εξαπάτηση… Φωνές… Δάκρυα… Είναι η πραγματικότητα που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, όταν τελειώσει μια σχέση.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ζυγός

Όταν μαζεύεται η ανδροπαρέα, γίνεται άλλος άνθρωπος. Ακόμη κι αν είστε τσακωμένοι, θα αναφερθεί μόνο στα ευχάριστα και τα καλά της σχέσης σας. Δεν θα πει ποτέ κάτι αρνητικό για σένα, ακόμη κι αν έχει κάποιους λόγους να είναι θυμωμένος μαζί σου. ‘Οταν βγει με την παρέα του, θα προτιμήσει να μιλήσει για άλλα θέματα, δουλειά, αυτοκίνητα, ποδόσφαιρο και ποτέ δεν θα σε εκθέσει.

Σκορπιός

Θα γίνεις αντικείμενο συζήτησης για το Σκορπιό και την παρέα του και θα λάμψεις δια της απουσίας σου, αφού θα περηφανευτεί για σένα, τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Τα καβγαδάκια σας, τις διαφωνίες σας και την κυκλοθυμία του, θα τα αποκρύψει! Ξέρει ότι δεν τον συμφέρει να τα αποκαλύψει!