Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι μπορεί να πει κανείς για εσάς, αφού η ανεξάρτητη φύση του χαρακτήρα σας είναι ολοφάνερη; Η ατομική ελευθερία και η ελευθερία της βούλησης είναι πράγματα που σκιαγραφούν αμέσως τη συμπεριφορά σας. Δεν είστε από τις γυναίκες που επειδή παντρεύτηκαν, σημαίνει ότι υπέγραψαν και αιώνια υποταγή. Και μόνο από το γεγονός ότι είστε υποστηρικτές της ισοτιμίας των δύο φύλων φτάνει και στην περίπτωση που σας προκύψει κάποιο φλερτ, να μην το θεωρείτε ατόπημα. Αυτό δε σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε τη δέσμευση με χαλαρότητα, όμως δεν θα έχετε και κανένα πρόβλημα αν χρειαστεί να βγείτε και ν’ αγωνιστείτε μόνες στη ζωή. Απλά, για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, μια ‘‘ανδρική ποικιλία’’ είναι πολύ καλύτερη από ένα κτητικό, αδιάφορο ή ανόητο, μόνιμο σύντροφο. Έτσι, η αποδέσμευσή σας από κάποιον που δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί τις διανοητικές ανησυχίες σας, μπορεί να γίνει χωρίς θόρυβο και τύψεις. Τελικά, δεν αποκλείεται ο αγώνας για την απελευθέρωση της γυναίκας να ξεκίνησε από σας, δηλαδή από τις ομοζωδιακές σας. Άλλωστε, ένα από τα ‘‘πρωτοπαλίκαρα’’ αυτού του κινήματος, ήταν η γνωστή Τοξότης, ηθοποιός Τζέιν Φόντα.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως, η γεννημένη σ’ ετούτο το παγωμένο από το κρύο και «σκοτεινό» χειμωνιάτικο ζώδιο, δεν μπορεί παρά να έχει διαμορφώσει τη συμπεριφορά της ανάλογα με τις ιδιότητες του ζωδίου. Γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για μία γυναίκα με αναστολές και με συχνές περιόδους ανασφάλειας. Αυτό βέβαια, δεν αποκλείει μία δυναμική θέση στην οικογένειά της, ή μία σημαντική επαγγελματική εξέλιξη. Συνήθως όμως, είναι η ιδανική γυναίκα για να προωθεί ως αφανής ήρωας τα σχέδια του συντρόφου της. Ωστόσο, αυτή η γυναίκα, παρ’ όλα τα προσόντα της και το πείσμα της, που όταν χρειαστεί μπορεί να παλέψει σκληρά στη ζωή της, θέλει να ‘χει πάντα ένα «στιβαρό χέρι» δίπλα της, για να αισθάνεται σιγουριά. Όχι γιατί μπορεί να φοβάται, αλλά διότι δεν επιτρέπει στον εαυτό της λάθη και επιπολαιότητες. Έτσι, μπορεί να χαρακτηριστεί ως γυναίκα εξαρτημένη και υπό όρους ανεξάρτητη.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη ‘‘εξαρτημένη’’ στ’ αυτιά αυτής της γυναίκας, μπορεί να ηχεί σαν ξενόγλωσση, καθώς η Υδροχόος είναι φύση ανεξάρτητη και επαναστάτρια, με την έννοια της αναμορφώτριας και της νεωτερίστριας. Πολλές φορές όμως, καθότι είναι και εκκεντρική, παρεξηγείται ως επιπόλαιη. Πρόκειται για έναν άδικο χαρακτηρισμό. Θα της ταίριαζε πολύ καλύτερα αν της αποδιδόταν ο τίτλος της σοφής. Διότι οι εκσυγχρονιστικές της αντιλήψεις απορρέουν πάντα από εμπειρίες που απέκτησε στο παρελθόν. Γι’ αυτό πολλές φορές, δημιουργεί την εικόνα της απρόβλεπτης και εκείνης που, επειδή πατά γερά τα πόδια της στη γη, δεν επηρεάζεται από γνώμες τρίτων. Αυτή ένα πράγμα ξέρει καλά, ότι ο κόσμος πρέπει ν’ αλλάζει. Να εκσυγχρονίζεται και να γίνεται όλο και καλύτερος. Να μην υπάρχουν σ’ αυτόν ταξικές διακρίσεις. Να υπάρχει ισότητα στα δύο φύλλα, να υπάρχει εθνική αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς των χωρών και να κυριαρχεί επιτέλους μια παγκόσμια αγάπη.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΙΧΘΥΣ

Αυτό το πολύ θηλυκό, το οποίο όπως λέγεται επιδιώκει να κάνει τη ζωή όλου του κόσμου πιο άνετη και ευχάριστη, καταφέρνει να κερδίζει την αγάπη και των πιο δύσκολων ανθρώπων. Ετούτη η γυναίκα λοιπόν, με τους μειλίχιους και εύκαμπτους τρόπους της, που συχνά εμφανίζει την εικόνα της «Αγίας», καθώς δεν μνησικακεί και δεν αδικεί, εξαρτάται σε τι βάθος «κολυμπά» στη ζωή της. Διότι είναι διαφορετικό αυτής της Ιχθύος που κολυμπά στα γλυκά νερά, από αυτής που κολυμπά στις αγριεμένες θάλασσες και τους ωκεανούς. Ο τύπος της «αγριεμένης» είναι φυσικά και επικίνδυνος. Διότι πρόκειται για μια γυναίκα επιθετική, ισχυρογνώμονα, πονηρή και το χειρότερο, ύπουλη και δαιμόνια στο να μεταθέτει τις ευθύνες της και να ξεφεύγει. Ο τύπος της καλοσυνάτης πάντως, θεωρεί απαραίτητη την παρουσία ενός ισχυρού σε προσωπικότητα άνδρα, κι όχι μόνο. Αν τύχει να επισκιάζεται από αυτόν, δεν αντιδρά, αλλά αντίθετα μάλιστα χαίρεται να τον προβάλλει. Όμως και η «σκληρή» γυναίκα Ιχθύς χρειάζεται έναν άνδρα που θα της εμπνέει σιγουριά, ανεξάρτητα αν ο σύντροφός της εμφανίζει την εικόνα του καταπονημένου ψαρά, που άδικα περιμένει να την εγκλωβίσει στα δίχτυα του. Αν και κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, διότι στη μοίρα της είναι καταγραμμένη και η «παγίδευση». Συνεπώς η Ιχθύς, κατά βάση θεωρείται μια εξαρτημένη γυναίκα.

ζώδια:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα