Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΛΕΩΝ

Η φλογερή ιδιοσυγκρασία της Λέαινας είναι απόλυτα ταυτισμένη με την λέξη ‘‘ανεξαρτησία’’. Μία λέξη που δεν στηρίζεται μόνο στην υπερήφανη φύση της, αλλά και στο θετικό μυαλό της. Η Λέαινα θεωρώντας τον εαυτό της ‘‘υπεράνω όλων’’, δυνατή και ακαταμάχητη, έχει επίσης και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της. Πολλές φορές, στη συμπεριφορά της διακρίνεται μία επιθετικότητα, η οποία μπορεί να είναι και αδικαιολόγητη για όσους, βέβαια, δεν την γνωρίζουν. Η επιθετικότητα, η ψυχρότητα, η αφ’ υψηλού αντιμετώπιση, συχνά, είναι κάποιοι από τους τρόπους της άμυνάς της. Γιατί είναι η γυναίκα που ξέρει τι ζητά από τη ζωή και ποιο μπορεί να είναι το αντίτιμο. Κατά βάση, είναι αισιόδοξη και γενναιόδωρη, όχι μόνο σε σχέση με το πορτοφόλι της, αλλά και με τα συναισθήματά της. Μπορεί ν’ αγωνιστεί σκληρά γι’ αυτούς που έχει δίπλα της, αρκεί να δηλώνουν τυφλή υπακοή. Και είναι σίγουρο ότι τα οφέλη τους, μέσω αυτής, θα είναι τεράστια. Στη ζωή της Λέαινας, τον πρωτεύοντα ρόλο συνήθως τον έχουν τα παιδιά της, αλλά πάντα θα υπάρχει και κάτι άλλο, εκτός σπιτιού, μέσω του οποίου θα φροντίζει να επιδεικνύει τα έργα της και τα οποία ταλέντα της. Και εδώ, μπορεί να τεθεί το ερώτημα… τι γίνεται στην περίπτωση ενός αντιδραστικού συντρόφου, ο οποίος αντιτίθεται στην καριέρα της ή και στις οποίες εξωσπιτικές δραστηριότητές της; Δεν γίνεται τίποτα… Με το μεγαλόπρεπο χαμόγελό της και με το αποφασιστικό υπερήφανο ύφος της, θα του περάσει το μήνυμά της. Ότι δηλαδή, γι’ αυτήν, είναι αποφασισμένο… Άλλωστε αισθάνεται τόσο αυτάρκης, που τα περιθώρια αντίδρασης του άλλου… εξουδετερώνονται από μόνα τους.

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος επαληθεύει απόλυτα τη λαϊκή ρήση ‘‘τα φαινόμενα απατούν’’. Ξεκινώντας από την εικόνα που εμφανίζει προς τα έξω, συνεσταλμένη και παράξενα μοναχική, προκαλεί έκπληξη όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο βαθύτερο της εαυτό. Εκεί, ανακαλύπτεις μια γυναίκα αποφασιστική, πάντα έτοιμη ν’ ακολουθήσει τον τρόπο ζωής που της ταιριάζει και όχι αυτόν που για διάφορους λόγους μπορεί να της επιβάλλεται. Συνήθως, το μονοπάτι της ζωής της το επιλέγει μόνη της και το ακολουθεί σιωπηλά, αφήνοντας να μιλούν μόνο τα έργα της. Είναι γυναίκα με πολλές ικανότητες, γλυκιά, πνευματώδης και θηλυκή όταν το αισθάνεται. Σίγουρη, ωστόσο, για τον εαυτό της και εγωίστρια όπως είναι, δε δέχεται εύκολα συμβουλές από τρίτους. Πολλές φορές μάλιστα, μπορεί και μένει τόσο ψυχρή και ατάραχη, που μοιάζει να μην την αγγίζει τίποτα μπρος στις αποφάσεις της. Στην πραγματικότητα όμως, οι ιδέες και οι συμβουλές των τρίτων όλο και σε κάτι την επηρεάζουν, εφόσον βέβαια, αυτό το κάτι ενισχύει το προσωπικό της όφελος. Η απάντηση λοιπόν, στο αν είναι ανεξάρτητη ή εξαρτημένη, ίσως είναι καλύτερα να δοθεί μόνο από την ίδια.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΖΥΓΟΣ

Ως λέξη ο ‘‘Ζυγός’’, είναι σίγουρα γένους αρσενικού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνετε κι εσείς στην κατηγορία των ‘‘αρσενικών’’ και εννοώ από πλευράς συμπεριφοράς. Βέβαια, παρόλο που κυριαρχείστε από την Αφροδίτη, αυτό δεν σας κάνει ιδιαίτερα ‘‘μη μου άπτου’’, όπως θα υπέθετε κανείς. Αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, μπορεί να γίνετε όχι απλά μαχητική, αλλά και ‘‘πρωτοπαλίκαρο’’. Επειδή, κατά βάση, είστε μια ευγενής γυναίκα, συμπεριφορές που ταράζουν την αρμονία, όπως είναι της αδικίας και της βιαιότητας, σας ενοχλούν. Γι’ αυτό κι εσείς, συνηθίζετε να καλλιεργείτε μια τάση ανεξαρτησίας και φυσικά αυτάρκειας, για να μπορείτε να παρεμβαίνετε την κατάλληλη στιγμή ή για να κάνετε τις παραχωρήσεις που χρειάζεται, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συχνά, επωμίζεστε το ρόλο του διαμεσολαβητή σε σχέση με τους άλλους, όμως και τα καθαρά δικά σας ζητήματα, προσπαθείτε να τ’ αντιμετωπίζετε χωρίς επαναστατική ή επιθετική διάθεση, διατηρώντας στο έπακρο την ψυχραιμία σας. Με το έντονο, πάντως, συναίσθημα της δικαιοσύνης, από το οποίο διακατέχεστε, με την προτίμησή σας στο διάλογο και με τα επιχειρήματα που συνήθως προβάλλετε, θεωρείστε από τις πιο συνεργάσιμες γυναίκες. Άλλωστε, είναι αποδεδειγμένο ότι αποδίδετε πολύ καλύτερα όταν λειτουργείτε μαζί με άλλους, παρά όταν είστε μόνες, γεγονός που δικαιολογεί ότι αισθάνεστε καλύτερα όταν συμβιώνετε με άλλα άτομα. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι αυτοί οι άλλοι μπορούν να σας ενοχλούν, πολύ περισσότερο δε να σας καταδυναστεύουν, γιατί είστε πραγματικά μια φιλελεύθερη και άκρως επικοινωνιακή γυναίκα. Και μόνο γι’ αυτό, χρειάζεται να έχετε τη δυνατότητα της ελευθερίας των κινήσεων. Ανήκετε λοιπόν, στην κατηγορία της ανεξάρτητης γυναίκας.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια δυσκολία και μάλιστα όταν πρόκειται για γνωμάτευση χαρακτήρα Σκορπιού. Διότι, ενώ μπορεί να νιώθει (αλλά και να είναι) μία χειραφετημένη γυναίκα, ο διακριτικός και μυστικός τρόπος στη συμπεριφορά της, περιπλέκει τα πράγματα. Μπορεί να δείχνει υπακοή και να κάνει υπομονή στις διαταγές και τις παρατηρήσεις του συντρόφου της, μπορεί ακόμα να δέχεται τις παραξενιές και τους κομπασμούς του, όμως αυτό που γίνεται στο τέλος, είναι αυτό που έχει βάλει εκείνη στο μυαλό της, έστω κι αν της έχουν δοθεί οι πιο σοφές συμβουλές για το αντίθετο. Κάπως έτσι, λειτουργεί και σε επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων. Αργά, σταθερά και αφού έχει καταστρώσει τα σχέδιά της, βάζει σε εφαρμογή με πλήρως οργανωτικό τρόπο τις ιδέες και την πρακτική της. Όσο για τον αποτέλεσμα, το γνωρίζει πολύ καλά. Σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει εκτοπίσει πολύ κόσμο… και αποδεικνύεται η νικήτρια στον τομέα που απασχολείται. Από την άλλη, ως γυναίκα, είναι το σύμβολο, ο ανθός της θηλυκότητας, κερδίζοντας επιτυχίες στη ζωή, με την μυστηριακή γοητεία που ασκεί επάνω και στους πιο δύσκολους και αδιάφορους ανθρώπους. Με λίγα λόγια, κερδίζει σχεδόν πάντα αυτό που έχει βάλει στο μάτι και στο μυαλό της. Τι είναι λοιπόν, ανεξάρτητη ή εξαρτημένη; Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο από την ίδια. 

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα