Ο τρόπος ζωής που επιλέγει, τελικά, η κάθε γυναίκα στο μεγαλύτερο ποσοστό, εξαρτάται από το προσωπικό της ωροσκόπιο. Μεγάλης σημασίας είναι η φύση των ζωδίων (θηλυκά, αρσενικά) και τα τέσσερα στοιχεία (φωτιά, γη, αέρας, νερό).

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι είστε μια ριψοκίνδυνη γυναίκα. Από τα παιδικά σας ακόμα χρόνια, εμφανίζετε την ανάγκη να είστε αρχηγίνα, ξεκινώντας από τον ίδιο τον εαυτό σας. Με την μεγάλη αυτοπεποίθησή σας, ότι οι ιδέες σας είναι σωστές και τα συναισθήματά σας ακλόνητα, δεν αφήνετε περιθώρια, αλλά και δεν επιτρέπετε στους άλλους να σας κρίνουν. Αισθάνεστε ότι είστε πλημμυρισμένη από δύναμη και ικανότητες, που σας κάνουν αφενός αυτάρκης και αφετέρου, να είστε η οδηγήτρια και άλλων ανθρώπων. Ορμάτε γρήγορα σε καθετί καινούργιο και δημιουργείτε, αμέσως, ένα δραστήριο κλίμα. Δεν είστε από τις γυναίκες που σας αρέσει να κολακεύετε τους άλλους, με σκοπό να αποσπάσετε ‘‘ευμενή μνεία’’ από αυτούς, ούτε και από αυτές που ‘‘κολλούν’’ σε κάποιο σχέδιο ή στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, από τη στιγμή που αποφασίσετε να θέσετε σ’ εφαρμογή την υλοποίηση κάποιας επιθυμίας ή ενός σχεδίου σας και, καθώς γνωρίζετε ότι ο χρόνος τρέχει, τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει, εκτός και αν απογοητευτείτε από μόνη σας. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να γίνει καμιά διευκρίνιση, σε ποιο τύπο γυναίκας ανήκετε. Όχι μόνο είστε ανεξάρτητη, αλλά είστε γεννημένη αρχηγός. Πολλές φορές μάλιστα, η φλεγόμενη ιδιοσυγκρασία και ο ενθουσιασμός σας ξεσηκώνουν για δράση και το λεγόμενο ‘‘ισχυρό’’ φύλο. Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκετε στον τύπο των αθόρυβων γυναικών. Οι συζητήσεις και οι απόψεις για τα περί γυναικείας ανεξαρτησίας, σας αφήνουν σχεδόν αδιάφορες. Κατά βάση, είστε ‘‘σπιτόγατες’’. Παρόλο ότι δεν είστε από εκείνες που δένονται με τους οικογενειακούς δεσμούς, εντούτοις, σας αρέσει η οικογενειακή ζωή, κυρίως για δύο λόγους. Ο ένας είναι επειδή το σπίτι σας γεμίζει με ασφάλεια και ο άλλος είναι επειδή πιστεύετε ότι είστε χρήσιμη και αναγκαία στους δικούς σας ανθρώπους, κάτι που σας κάνει να νιώθετε μια ενδόμυχη υπερηφάνεια. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν μπορείτε να εργαστείτε και να αναλάβετε εξωσπιτικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα δε, αν πρόκειται να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη. Το πρόβλημα όμως εδώ, έγκειται στην έγκριση του συντρόφου σας, αν είστε δεσμευμένη. Αν δεν εγκρίνει τις όποιες πρωτοβουλίες και προτιμήσεις σας, εν ονόματι της σιγουριάς που δίνει το αποκαλούμενο ‘‘αποκούμπι’’ σας, τότε υποχωρείτε. Έτσι, αναλύοντας κι άλλα παρόμοια πράγματα, μάλλον τείνετε προς την εξάρτηση. Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανήκετε στους δυσκολονόητους τύπους γυναίκας. Συχνά ή δίνετε την εντύπωση της μπερδεμένης ή μπερδεύετε όλους τους άλλους, καθώς τις περισσότερες φορές, μια πρόσφατη απόφασή σας για κάποιο ζήτημα, μπορεί ν’ αναιρεθεί από κάποια άλλη. Μπορεί ωστόσο, το ενδιαφέρον σας να κρατηθεί ζωντανό για δύο, τρία ή και περισσότερα πράγματα συγχρόνως. Δηλαδή, μπορεί να μείνετε στο σπίτι για δουλειές σας και παράλληλα να παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση, να μελετήσετε κάποιο θέμα σας ή να κατευθύνετε τηλεφωνικά μια εξωσπιτική δραστηριότητά σας. Με λίγα λόγια, έχετε την ικανότητα να καταπιάνεστε παράλληλα με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Όμως, είναι χαρακτηριστική και η αντίδρασή σας, αν νιώσετε ότι κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, προσπαθούν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους ή ότι σας διατάζουν. Βέβαια, δεν απορρίπτετε τις απόψεις των ανθρώπων που έχουν πνευματική καλλιέργεια, αλλά αγανακτείτε με τους ανόητους. Σε τελική ανάλυση, είστε μια γυναίκα τόσο πολύπλοκη όσο και ενδιαφέρουσα και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε πράγματα, χωρίς να βασίζεστε σε άλλους. Αυτοί συνήθως, σας χρειάζονται περισσότερο ως πληροφοριοδότες, παρά ως άνθρωποι που θα σας συμπαρασταθούν πρακτικά. Τι είστε λοιπόν, μια ανεξάρτητη ή μια εξαρτημένη γυναίκα; Τείνετε περισσότερο προς την ανεξαρτησία, αλλά υπάρχουν και περίοδοι εξάρτησης, όταν προσπαθείτε να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο.

Ανεξάρτητη ή εξαρτημένη η ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνος έχει χαρακτηριστεί ως πρότυπο της τέλειας γυναίκας για το σπίτι και μάλιστα, για όλους τους ρόλους, της μητέρας, της συζύγου, της κόρης, της αδελφής. Δίκαια της έχει αποδοθεί ο τίτλος της μικρής ‘‘πριγκίπισσας’’ του σπιτιού και δεν είναι περίεργο, αφού η συμπεριφορά της μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον μοιάζει με γατούλας. Οι δουλειές του σπιτιού είναι ‘‘γλέντι’’. Το μαγείρεμα, το σιδέρωμα, το ράψιμο, ο καθαρισμός, όλα γίνονται με χαρά. Και βέβαια, δεν υπάρχει το ‘‘γιατί όλα αυτά’’. Γίνονται, γιατί η αγάπη της για την οικογένειά της είναι πηγαία και θέλει να νιώθουν όλοι άνετα στο σπίτι. Ωστόσο, η αγάπη της για το νοικοκυριό και την οικογένειά της δε μειώνουν τις άλλες ικανότητές της, οι οποίες μπορεί, επίσης, να αξιολογηθούν ανάλογα και στις εξωσπιτικές της δραστηριότητες. Όμως, σε σχέση μ’ αυτές, είναι πιο εμφανής η αλλαγή της διάθεσής της. Εκεί που νιώθει δυνατή και αισιόδοξη, εκεί άλλοτε, νιώθει αδύναμη και φοβισμένη μήπως δεν τα καταφέρει. Έτσι, ως συμπέρασμα, μπορεί να ειπωθεί ότι η Καρκίνος χρειάζεται κάποιο δυνατό ‘‘χέρι’’ στη ζωή, που να την ενθαρρύνει τις στιγμές των ανασφαλειών της. Κατά βάση λοιπόν, είναι μια εξαρτημένη γυναίκα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα