Αιγόκερως

Ακόμα και η πιο απλή, ανώδυνη συζήτηση σήμερα με συγγενείς και γνωστούς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη και να ανάψει τα αίματα! Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις χρόνο μαζί του συζητώντας.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις έναν τόνο υπερβολής σε όλα.  Πρόσεξε τις συζητήσεις θα κάνεις καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψουν διαφωνίες  τις οποίες  ίσως να δυσκολευτείς να διαχειριστείς.  Αιτία θα είναι ο εκνευρισμός σου  ο οποίος  ενδέχεται να είναι υπερβολικός και όχι μόνο να μη σε βοηθήσει αλλά να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό θα ήταν να κρατήσεις τρίτα πρόσωπα εκτός της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου, ακόμα και αν αυτά ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε για εσένα προσωπικά και αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η ήμερα δεν κρατάει μυστικά!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώθεις πως χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις ικανότητες σου αλλά και τα ταλέντα σου, με αποτέλεσμα να ρίξεις το βάρος σου στα οικονομικά σου θέματα καθώς αποζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Η Σελήνη στους Ιχθύς θα τονίσει κάθε είδους ανασφάλεια που έχεις με αποτέλεσμα να τις βλέπεις όλες κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη  ενδέχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου  περίγυρο με αποτέλεσμα να αφήσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου σε αναμονή.  Αυτό  που χρειάζεται είναι να ιεραρχήσεις αυτά που έχεις να κάνεις και να μην ξοδεύεις χρόνο χωρίς λόγο και αιτία!

Σήμερα είναι  πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου λόγω του τρόπου που χειρίζεσαι ένα οικονομικό σου ζήτημα και καλό θα ήταν να τον/ην ακούσεις καθώς εσύ θα έχεις μία ροπή προς τα έξοδα και τις λάθος κινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  λάθος προσέγγιση σε αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να σου στοιχίσει αυτό που πάει να ξεκινήσει μεταξύ σας.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου δημιουργώντας σου εγωιστικές τάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να προβάλλεις στους άλλους τον εαυτό σου με το σωστό τρόπο. Αυτό ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, για αυτό θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους.  Το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία τάση για υπερβολές και υποσχέσεις που δεν είναι δυνατόν να καταφέρεις να εκπληρώσεις.  Σε κάθε περίπτωση είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οτιδήποτε και αν το κάνεις θα το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό!

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κάτι που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον ούτε καν ο/η σύντροφός σου. Σε περίπτωση που το αφήσεις να φανεί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τις λάθος κινήσεις προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αυτές που χαρακτηρίζονται από τόνο υπερβολής. 

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα