Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές οι οποίες θα προκύψουν από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά ενδέχεται  να υπάρξουν και κάποιες  αγγαρείες.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και  θα γεμίσει την ημέρα σου με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες καλείται να φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει  με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει  υπερβολικά αισιόδοξο/η και να μην  οργανώσεις καλά το χρόνο σου. Καλό θα ήταν μην αφήσεις  τίποτα για τελευταία στιγμή πιστεύοντας πως θα γίνει ένα θαύμα και θα προλάβεις, γιατί μετά θα τρέχεις! 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να αφήσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας για να βγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να παρασύρεις και εκείνον/η να αφήσει τις δικές του! Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε το φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον  και προτίμησε να το εξασκήσεις έξω από αυτό!

Τα ζώδια αλλάζουν συμπεριφορά όταν ερωτεύονται;

Τα ζώδια αλλάζουν συμπεριφορά όταν ερωτεύονται;

Αλλάζουν τα ζώδια χαρακτήρα και συμπεριφορά όταν ερωτεύονται; Μπορεί ο έρωτας να μεταμορφώσει το πρόσωπο που αγαπάτε; Σε ποια κατηγορία ανήκει το αγαπημένο σας πρόσωπο; Ρωτήστε το ζώδιό του.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Σκορπιός

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα από το πρωί καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να νιώσεις υπέροχα!  Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αν διαθέσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εκεί θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, το λιγότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις υπερβολής. Πρόσεξε ιδιαίτερα εάν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις ή να κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει.  Η εγκράτεια είναι η λέξη που θα πρέπει να θυμάσαι  καθώς ο Δίας θα δημιουργήσει «παρενέργειες»!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να χάσεις το μέτρο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές στη διασκέδαση, στις καταχρήσεις ακόμα και στο φλερτ! Σε περίπτωση που έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η! 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολούν έντονες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολος να κρατήσεις τη συνηθισμένη αισιοδοξία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το υπόβαθρο για ανησυχίες κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  δεν θα είναι βοηθητικό, καθώς θα σε ωθήσει να κρύψεις τα θέματα που υπάρχουν αντί να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να καταφέρεις να τα λύσεις.  Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα  διαφορετικά αργότερα θα προκύψουν κι άλλα και θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου προς τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να  φανεί πως αδιαφορείς για ένα δικό του/ης ζήτημα και αυτό να τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για μία νέα γνωριμία θα είναι έκδηλος αλλά μη βιαστείς να υποσχεθείς πολλά!

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/11 -2/12/2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/11 -2/12/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο