Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές οι οποίες θα προκύψουν από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά ενδέχεται  να υπάρξουν και κάποιες  αγγαρείες.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και  θα γεμίσει την ημέρα σου με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες καλείται να φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει  με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει  υπερβολικά αισιόδοξο/η και να μην  οργανώσεις καλά το χρόνο σου. Καλό θα ήταν μην αφήσεις  τίποτα για τελευταία στιγμή πιστεύοντας πως θα γίνει ένα θαύμα και θα προλάβεις, γιατί μετά θα τρέχεις! 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να αφήσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας για να βγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να παρασύρεις και εκείνον/η να αφήσει τις δικές του! Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε το φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον  και προτίμησε να το εξασκήσεις έξω από αυτό!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Σκορπιός

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα από το πρωί καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να νιώσεις υπέροχα!  Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αν διαθέσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εκεί θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, το λιγότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις υπερβολής. Πρόσεξε ιδιαίτερα εάν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις ή να κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει.  Η εγκράτεια είναι η λέξη που θα πρέπει να θυμάσαι  καθώς ο Δίας θα δημιουργήσει «παρενέργειες»!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να χάσεις το μέτρο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές στη διασκέδαση, στις καταχρήσεις ακόμα και στο φλερτ! Σε περίπτωση που έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η! 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολούν έντονες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολος να κρατήσεις τη συνηθισμένη αισιοδοξία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το υπόβαθρο για ανησυχίες κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  δεν θα είναι βοηθητικό, καθώς θα σε ωθήσει να κρύψεις τα θέματα που υπάρχουν αντί να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να καταφέρεις να τα λύσεις.  Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα  διαφορετικά αργότερα θα προκύψουν κι άλλα και θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου προς τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να  φανεί πως αδιαφορείς για ένα δικό του/ης ζήτημα και αυτό να τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για μία νέα γνωριμία θα είναι έκδηλος αλλά μη βιαστείς να υποσχεθείς πολλά!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα