Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφισβητείς πληροφορίες και απόψεις τρίτων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα κάνει την αμφισβήτηση το alter ego σου!  Οι διαφωνίες θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις επί των συζητήσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και εσύ θα μείνεις ευχάριστα απασχολημένος/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη  θα ενισχύσει τις διαφωνίες και θα δώσει και ένα τόνο υπερβολή σε αυτές!  Προσπάθησε να συγκρατηθείς ιδιαίτερα στον τρόπο που θα δείξεις τις ενστάσεις σου διαφορετικά πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είσαι τόσο ψύχραιμος/η ώστε να συζητήσεις μία διαφωνία που έχεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε καλύτερα να τον/ην πάρεις και να  πάτε για ένα ποτό! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχουν καλοθελητές που θα ενημερώσουν  όλους τους ενδιαφερόμενους!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Λέων

Σήμερα όλα τα απωθημένα και τα κρυμμένα συναισθήματα σου θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από μία συζήτηση  με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.  Η Σελήνη  έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να  μη νιώθεις άνετα ούτε καν με τη σκέψη σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα αυξήσει τον εκνευρισμό σου και δεν θα κάνεις προσπάθεια να το κρύψεις. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η  καθώς θα αδικήσεις κάποιους ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και σε οικονομικές συμφωνίες, γιατί μία απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Σήμερα είναι μία ημέρα που η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και αυτό είναι το καλό κομμάτι της υπόθεσης, το κακό θα είναι αν  έχεις σύντροφο και ενδώσεις σε κάποιον άλλο πειρασμό! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να ενδώσεις ελεύθερα αλλά χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος

Σήμερα θα αποζητήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα  δημιουργήσει  τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να διαχειριστείς λάθος κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αιτία θα είναι η υπερβολική αισιοδοξία  ακόμα και η  υπερβολική απαισιοδοξία που θα έχεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις τα πράγματα όπως είναι. Η ημέρα δεν ενδείκνυται  για νέες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων  καθώς  θα έχεις την τάση να  βιάζεσαι και να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε σοβαρά ζητήματα. 

Σήμερα θα είσαι αρκετά χαλαρός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα τον/ην ξαφνιάσει ευχάριστα,  όμως πρόσεξε μην περάσεις στο άλλο άκρο που είναι να μην του/ης δίνεις σημασία! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τι θα πεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς ακόμα και εσύ μπορεί να χάσεις το μέτρο και να υπερβάλλεις με τα λόγια σου!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα