Ήρθε η ώρα να διεισδύσεις στα άδυτα της ψυχής σου, σε αυτά τα κρυφά μονοπάτια που είναι δύσκολο να τα εξηγήσεις και να τα ερμηνεύσεις! Δεν είναι λίγες οι φορές που είδες ένα όνειρο που σου έδωσε σημαντικά μηνύματα για το μέλλον σου! Σίγουρα κάποιες φορές η διαίσθησή σου, σου χτύπησε «καμπανάκι» δίνοντάς σου κάποιες πληροφορίες που μπορεί να μην κατάφερες να τις εξηγήσεις με τη λογική, λίγο αργότερα όμως αποδείχθηκαν πραγματικές! Όσο και να το αμφισβητείς ή αμφιβάλεις για αυτό, έχεις και εσύ αυτό το ένστικτο, το ιδιαίτερο χάρισμα ή αλλιώς αυτή την εσωτερική φωνή που σου δίνει κάποιες σημαντικές κατευθύνσεις όταν πραγματικά το έχεις ανάγκη.


Ο αστεροειδής «Ψυχή» και η θέση του στο ωροσκόπιο σου,  ρίχνουν «φως» σε αυτά τα μυστικά ψυχικά σου χαρίσματα και δείχνει ποιο είναι το δικό σου ιδιαίτερο μεταφυσικό ταλέντο! Το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο αστεροειδής Ψυχή την ημέρα και ώρα της γέννησής σου, αλλά και η θέση του στον αστρολογικό χάρτη σου, δείχνουν ξεκάθαρα ποιες είναι οι μεταφυσικές σου τάσεις, ποια είναι ακριβώς τα ψυχικά σου χαρίσματα και πόσο ισχυρή είναι η διαίσθησή σου! Ας τονίσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με στατιστικές έρευνες  τα άτομα που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, την μεταφυσική, που είναι άνθρωποι ενορατικοί,διαισθητικοί ή ακόμα και μέντιουμ, έχουν στο ωροσκόπιο τους τον αστεροειδή Ψυχή σε κυριαρχία!


Η λέξη Ψυχή προέρχεται από το ρήμα  «ψύχω», «φυσώ» «πνέω» και από αρχαιοτάτων χρόνων, ο όρος «ψυχή» συνδεόταν με την πνοή, τη νοητική λειτουργία και την «ουσία» του ανθρώπου!


Η Ψυχή στην αστρολογία, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αστεροειδής. Ανακαλύφθηκε στις 17 Μαρτίου του 1852 από τον Ιταλό αστρονόμο Ανιμπάλε ντε Γκάσπαρις, όταν ο Ήλιος βρισκόταν στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ιχθύς, είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το ένστικτο, το ασυνείδητο, τα όνειρα, τα ιδανικά, την ψυχή και τις καταβολές της. Είναι ο πλανήτης της φαντασίας, των αισθήσεων αλλά και των … παραισθήσεων. Ο κυβερνήτης πλανήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Ποσειδώνας, που αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνική ικανότητα, την δημιουργικότητα, τα ιδιαίτερα ταλέντα αλλά και την τάση να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα! Το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και ο κυβερνήτης του ο Ποσειδώνας,  είναι συνυφασμένα με τον κόσμο του ασυνείδητου και με τον κόσμο του ονείρου


Αστρολογικά ο αστεροειδής «Ψυχή» , έχει συνδεθεί με το ασυνείδητου του ανθρώπου και δείχνει το ταξίδι του ανθρώπου, προκειμένου να καταλάβει το νόημα της ζωής!  Φανερώνει τα ψυχικά χαρίσματα που θα αναπτύξει ο άνθρωπος στη ζωή του, τις μεταφυσικές εμπειρίες που θα ζήσει αλλά και τις ψυχικές του δυνάμεις.  Ας τονίσουμε εδώ, ότι όλα τα μέντιουμ, οι οραματιστές και τα άτομα με μεγάλες πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις, έχουν στο ωροσκόπιο τους, τον αστεροειδή Ψυχή σε πολύ ισχυρή θέση.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα