Μήπως πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί «τι αμαρτίες πληρώνω»; Δυσκολεύεσαι πολλές φορές να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου και αισθάνεσαι ότι υπάρχει πάντα κάτι που σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να κάνεις ελεύθερα και γρήγορα βήματα μπροστά; Συμβαίνουν μοιραία γεγονότα στη ζωή σου και αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις έρθει σε αυτή τη ζωή με ένα βαρύ χρέος; Το κάρμα σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο είναι αντιληπτό από αρκετούς αστρολογικούς δείκτες, όμως ο πιο ενδεικτικός αστρολογικός δείκτης, είναι όταν υπάρχουν σε έναν αστρολογικό χάρτη, πλανήτες σε αναιρετική μοίρα.

Τι είναι η αναιρετική μοίρα;

Με τον όρο «αναιρετική μοίρα» σε ένα ωροσκόπιο εννοούμε την τελευταία μοίρα κάθε ζωδίου, όπου είναι η 29η μοίρα. Αν σε ένα ωροσκόπιο υπάρχουν πλανήτες στην 29η μοίρα κάποιου ζωδίου, τότε είναι κατανοητό ότι στο ωροσκόπιο αυτό υπάρχουν πλανήτες σε αναιρετική μοίρα.

Πώς θα βρω αν έχω αναιρετική μοίρα στο ωροσκόπιό μου;

Δες τον αστρολογικό χάρτη σου και συγκεκριμένα δώσε προσοχή, σε ποια ζώδια είναι οι πλανήτες σου και σε ποιες μοίρες το κάθε ένα. Για παράδειγμα: Αν έχεις στο ωροσκόπιο σου την Αφροδίτη σου στην 29η μοίρα των Διδύμων, τότε η Αφροδίτη σου είναι σε αναιρετική μοίρα (αντίστοιχα και με τους άλλους πλανήτες).

Τι σημαίνει να έχεις πλανήτες σε αναιρετική μοίρα;

Η λέξη «αναιρετική» προέρχεται από το ρήμα «αναιρώ», με λίγα λόγια όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα, σημαίνει ότι αναθέτει, ανακαλεί ή ανατρέπει τις βασικές του ιδιότητες. Όταν λοιπόν παρατηρούνται σε έναν αστρολογικό χάρτη πλανήτες να βρίσκονται στην αναιρετική μοίρα, σημαίνει ότι το άτομο δυσκολεύεται να δεχτεί τις θετικές ιδιότητες του πλανήτη, ενώ επιπλέον συμβαίνουν στη ζωή του κάποια καρμικά γεγονότα, που έρχονται για να του δώσουν ένα σημαντικό μάθημα, μέχρι να καταφέρει να κάνει την προσωπική του υπέρβαση! Η αναιρετική μοίρα σε ένα ωροσκόπιο συνδέεται άμεσα με το «κάρμα», χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η ζωή ενός ανθρώπου που έχει πλανήτες σε αναιρετική μοίρα, θα είναι όλο προβλήματα και δυστυχίες, σημαίνει απλά ότι θα αποκτήσει πολλές εμπειρίες και θα πάρει πολλά μαθήματα από τη ζωή!

Δες λοιπόν, αν έχεις στο προσωπικό σου ωροσκόπιο πλανήτες στην «καρμική» 29η αναιρετική μοίρα και στη συνέχεια διάβασε την ερμηνεία για τον πλανήτη που σε αφορά. Ο Ήλιος σε αναιρετική μοίρα

 Αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 29η αναιρετική μοίρα οποιουδήποτε ζωδίου, σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς ακόμα περισσότερο στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα χρειαστεί να δώσεις την δική σου μάχη, για να αποκτήσεις την προσωπική σου ταυτότητα, για να κατανοήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και για να ανακαλύψεις όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου! Συχνά μπορεί να αναρωτιέσαι «ποιος είμαι, που πάω», πολύ πιθανό είναι να αναζητάς τις ρίζες σου, προσπαθώντας να διαμορφώσεις και να ολοκληρώσεις την προσωπικότητά σου! Πολλές φορές μπερδεύεσαι και δεν μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου ή αργείς να ωριμάσεις! Επειδή ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την αντρική ενέργεια αλλά και τον πατέρα, είναι πολύ πιθανό στην πορεία της ζωής σου να προβληματιστείς και να σου δοθούν σημαντικά μαθήματα από τη σχέση σου με έναν άνδρα (αν είσαι γυναίκα) ή με τον πατέρα σου! Πολλές φορές θα χρειαστεί να ελέγξεις τον εγωισμό σου, θα χρειαστεί να «δουλέψεις» αρκετά για να αποκτήσεις την προσωπική σου ανεξαρτησία! Η Σελήνη σε αναιρετική μοίρα

Η Σελήνη σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει το συναίσθημα, την ψυχή, τον βαθύτερο εσωτερικό κόσμο, το ένστικτο, αλλά και τη σχέση μας με την μητέρα. Αν λοιπόν η Σελήνη σου είναι τοποθετημένη στην 29η αναιρετική μοίρα ενός ζωδίου, σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις, αλλά και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Περνάς περιόδους με έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και δεν μπορείς και εσύ ο ίδιος να κατανοήσεις το πώς αισθάνεσαι… Μπορεί να υπήρξαν αρκετές καταστάσεις στην παιδική σου ηλικία, οι οποίες σε στιγμάτισαν συναισθηματικά ή το μητρικό πρότυπο να σου έδωσε κάποιο σημαντικό μάθημα ζωής! Αν είσαι άνδρας και έχεις στο ωροσκόπιο σου την Σελήνη σου στην 29η αναιρετική μοίρα, είναι φανερό ότι δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς συναισθηματικά σε μία γυναίκα και κρατάς πάντα αποστάσεις ασφαλείας. Για να αντιμετωπίσεις λοιπόν τα «επακόλουθα» της δύσκολης θέσης της Σελήνης σου, θα πρέπει να ακούς περισσότερο το ένστικτό και τα συναισθήματά σου και θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να εκφράζεσαι πιο άνετα και αυθόρμητα. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ξεδίπλωσε όλα τα κρυμμένα συναισθήματα που έχεις μέσα στην καρδιά σου και αντιμετώπισε τα απωθημένα σου!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα