Το ζώδιό σου μπορεί να αποκαλύψει τον τρόπο που πέθανες

Η αστρολογία μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα, τα ταλέντα σου, τι σου αρέσει ή τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Μήπως όμως σου δίνει και πληροφορίες για το ποιος ήσουν σε μια άλλη, προηγούμενη ζωή σου, κυρίως για το πώς πέθανες; Εμείς βάλαμε κάτω τα βασικά στοιχεία του ζωδίου σου και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα.

Σίγουρα δεν μπορούν να αποδειχτούν, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά για να μάθεις την πιθανή αίτια του θανάτου σου, τότε.

Κριός

Ως Κριός, είσαι θαρραλέος/α, τολμηρός/η και δυνατός/η. Επιπλέον, φλογερός/η και παθιασμένος/η. Υπάρχει μια πιθανότητα να πυροβολήθηκες στην προηγούμενη ζωή σου από κάποιον/α που γνώριζες και ήσουν ερωτευμένος/η. Ήταν, λοιπόν, έγκλημα πάθους.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ως Ταύρος, είσαι υπομονετικός/η, αξιόπιστος/η και πρακτικός/η. Αγαπάς τους ανθρώπους και οι άνθρωποι σε αγαπούν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες στα βαθιά σου γεράματα, από φυσικά αίτια, έχοντας μια καλή ζωή.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Ως Δίδυμος, είσαι χαριτωμένος/η, συμπαθής και με χιούμορ. Όπου κι αν πας, κάνεις γνωριμίες, φιλίες αλλά δημιουργείς και έχθρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από πτώση από ένα ψηλό κτίριο. Το θέμα είναι ότι είτε γλίστρησες ή κάποιος/α σε έσπρωξε.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, είσαι ευαίσθητος/η, συναισθηματικός/η και πιστός/η. Για να μην αναφέρουμε, πόσο προστατευτικός/η είσαι. Η πιθανότητα να πνίγηκες στην προηγούμενη ζωή σας, επειδή προσπάθησες να σώσεις κάποιον/α που αγαπούσες πολύ, είναι μεγάλη. Ίσως το παιδί σου.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα