Όλοι έχουν τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τις σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων με τους οποίους θέλουν να τους αντιμετωπίζουν, το τι ζητούν από τον σύντροφό τους, ακόμα και χαρακτηριστικά ή συνήθειες που μπορούν να καταστρέψουν μία σχέση. Και αν δούμε αυτά τα πράγματα μέσα από την αστρολογία, μπορούμε να καταλάβουμε λίγο καλύτερα ποιές μπορεί να είναι οι προτιμήσεις τους, με βάση το ζώδιό τους. 

Κριός

Ο Κριός βρίσκεται πάντα εν κινήσει και δεν του αρέσει η τεμπελιά. Θέλει έναν σύντροφο με τον οποίο θα είναι ενεργητικός και η σχέση θα είναι διασκεδαστική και δυναμική. Ενώ ο Κριός θα πρέπει να αποδεχτεί τον σύντροφό του γι' αυτό που είναι, το να βγείτε από το σπίτι και να κάνετε πράγματα που αρέσουν και στους δύο, είναι κάτι που θα εκτιμήσει.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Η Αθηνά Βαγενά μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για κάθε ζώδιο και κάθε δεκάημερο ! 

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν αντέχει όταν ο σύντροφός του είναι διάσπαρτος ή ασυνεπής. Προτιμά άνετα και σταθερά περιβάλλοντα και δεν του αρέσουν οι σοκαριστικές αλλαγές. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση, η υπομονή είναι το κλειδί.

Δίδυμος

Στον Δίδυμο αρέσει η συζήτηση και δεν του αρέσει όταν ο απέναντί του κρατάει τις σκέψεις του για τον εαυτό του. Προτιμά ο άλλος να του "ανοιχτεί' και να μοιραστεί μαζί του ό,τι σκέφτεται. Αν δεν νιώθετε έτσι, μοιραστείτε μόνο πράγματα με τα οποία νιώθετε άνετα και εκείνος θα το εκτιμήσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί εύκολα να νιώσει πως δέχεται επίθεση από τον σύντροφό του, ειδικά αν εκείνος μοιάζει εγωιστής ή αλαζόνας. Προτιμούν να περιτριγυρίζονται από ευαίσθητες ψυχές που έχουν τουλάχιστον ενός είδους εμπάθεια.