ΤΟΞΟΤΗΣ

1) Ένας Τοξότης είναι πάντα ειλικρινής. Στην πραγματικότητα, θα σου πει απίστευτες χοντράδες, ντυμένες με «αλήθεια».

2) Αν θες να τρελάνεις έναν Τοξότη, πες του μέχρι που είναι τα όριά του. Δε θα έχεις δει ποτέ, κανέναν να τα ξεπερνάει τόσο γρήγορα.

Ζώδια & Απιστία: Από ποια πρέπει να φυλάγεσαι; Δες εάν έχεις δίκιο να αμφιβάλεις για την σχέση σου

Ζώδια & Απιστία: Από ποια πρέπει να φυλάγεσαι; Δες εάν έχεις δίκιο να αμφιβάλεις για την σχέση σου

Είσαι ήδη σε μια σχέση και αναρωτιέσαι, εάν το ταίρι σου είναι πιστό; Αντιλαμβάνεσαι ότι σου λέει ψέματα ή αλλοιώνει την πραγματικότητα, παραλείποντας βασικές λεπτομέρειες; Συνειδητοποιείς ότι είναι πολλές φορές αφηρημένος/η και αποφεύγει να σε κοιτάξει σ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

3) Το ποτήρι δεν είναι απλά μισογεμάτο, έχει ξεχειλίσει, το ήπιε και δε σταματάει να γεμίζει από το φανταστικό βαρέλι που έχει στο κεφάλι του – είναι Τοξότης, τι να κάνουμε;

4) Αν έχεις πρόβλημα και θέλεις κάποιον να το μοιραστείς, μη το πεις σε Τοξότη. Έχει αυτοματοποιημένη απάντηση: «όλα θα πάνε καλά, να έχεις αισιοδοξία στη ζωή.»

5) Είσαι η μία, η μοναδική, ο έρωτας της ζωής του, ώπα-κάτσε-λίγο-γιατί-πάνε-τα-παιδιά-για-weekend-στο-Τιμπουκτού-και-δε-γινεται-να-μην-παω! Θα σου στείλω μήνυμα!

6) Είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού. Μπορεί να αναλύει για ώρες την Κίνα του Μάο και στο τέλος να καταλήξει στο πώς αναπαράγεται ο Ιππόκαμπος.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα έως 9/12/2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα έως 9/12/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου 2018; 

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

7) Το ζώδιο αυτό δε μπαίνει σε καλούπια και αγαπά την ελευθερία του. Η αλήθεια είναι ότι μόλις μπει σε σχέση, σκέφτεται πότε θα χωρίσει.

8) Το παίζει αγνωστικιστής, αλλά το βράδυ προσεύχεται στο θεό «να πάνε όλα καλά».

9) Ζει μέσα στην περιπέτεια. Αν σε καλέσει για ένα χαλαρό ποτάκι, ετοιμάσου να ζήσεις τα «Hangover» 1, 2 και 3 σε ένα βράδυ…

10) Δεν έχει σημασία αν επιδιώκει έναν κόσμο χωρίς πολέμους ή να έχει κανονισμένο το ΣΚ. Αρκεί να οραματίζεται το μέλλον.